Marknadsföring och sponsring

Att synas vid årets coolaste SM-tävling är enkelt. Vi har i princip tre erbjudanden. Vi erbjuder marknadsföring på staket vid tävlingsbanan, i streamad TV och en minimässa.

I alla paket ingår logo under ”sponsorer” på vår hemsida

Marknadsföring på staket längs banan

Längs banan under CX SM kommer det att finnas staket med plats för vepor. För att hålla ihop konceptet och det grafiska uttrycket har veporna endast en bakgrundsfärg – gul och svart färg på ert budskap. Vi trycker, placerar och monterar veporna. Ju fler vepor ni beställer, desto bättre exponering!

  • 1 staketsektion: 3 000 kr
  • 2 staketsektioner: 5 000 kr
  • 5 staketsektioner och fler: 2 000 kr/st

Presentation av streamad TV-sändning via SOLIDSPORT

Vill din organisation vara med om att bidra till att tävlingen sänds streamad TV via Solidsport?

Här finns stor potential för bestående marknadsföring på nationell nivå även efter att tävlingen är genomförd. Vi kan erbjuda att ni som sponsor för TV-sändningen får maximalt utrymme i sändningen. Som sponsor för TV-sändningen kan ni också exponeras via Solidsport i redaktionell marknadsföring. Utöver kommersiell sponsor kommer det beredas plats för marknadsföring av destinationen Varberg.

Pris kommersiell sponsor: 30 000 kr

Pris destination: 30 000 kr

Minimässa inne i Societetshuset

Inne i ”Brasseriet” kommer det finnas ett café med kiosk samt plats för 4 st utställare. Lokalen angränsar till sekretariatet och kommer vara flitigt besökt av både deltagare och publik. Ni har tillgång till lokalen från fredagen till söndagen samma tider som sekretariatet är bemannat. Utställningsyta är minst 12㎡

Pris: 10 000 kr

Er logotyp på målportalen

Allas ögon är riktade mot målet. Vem ska komma först? Vems företagsnamn är det det där? Vi erbjuder plats på vår stora uppblåsbara portal. Även här följer färgerna tävlingens grafiska koncept. Vi trycker och monterar vepor för målportalen med er logotyp och budskap. Plats för sex stycken exponeringsytor.

Pris: 15 000 kr

Egna förslag och idéer? Kom med förslag, så ser vi vad vi kan göra.

Kontakt: Peter Larsson

info@varbergcyclocrosschampionship.se